Adgangskontrol

Adgangskontrol

Lettere adgang for dig

Med adgangskontrol er du sikret let adgang til din arbejdsplads, boligforening eller private hjem. Samtidig gør du det sværere for uvedkommende at komme ind.

Adgangskontrol er et nøglefrit, elektronisk adgangssystem. Med adgangskontrol har du med en nøglebrik, en kode eller mobile key let adgang til bygningen. Systemet ses ofte på hoteller, hvor nøglekortet let giver kortholderen adgang til værelset.

En fordel er, at der ikke er en masse nøgler at holde styr på. Samtidig er det let at lave om på koder i hele systemet på én gang, hvilket kan være et større puslespil ved et almindeligt låsesystem.

Hos Prolåse installerer vi adgangssystemer for både virksomheder, boligforeninger og privatpersoner. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

Simons Voss

Ingen adgangssystemer er ens

Når vi installerer adgangssystemer, er der altid tale om skræddersyede løsninger. Der findes ikke to systemer, der er ens, og vores kunders behov er også forskellige. Derfor sørger vi altid for at indgå en dialog med dig, så vi kan skræddersy en løsning, der passer til netop dit behov.

Vi har mere end 16 års erfaring, og møder altid vores kunder med et smil og et lyttende øre. Vores priser er konkurrencedygtige, og vi sikrer altid at resultatet virker perfekt, når vi er færdige.

Kontakt os for at høre nærmere, hvordan vi kan hjælpe dig med adgangskontrol. Det er naturligvis ganske uforpligtende.

Få et tilbud

Hos Prolåse er vi specialiserede i de elektroniske adgangssystemer. Du er derfor altid sikret den bedste kvalitet. Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Du kan selvfølgelig også få et tilbud på flere af vores andre systemer, f.eks. låsesystemer, alarmsystemer eller overvågning.

Ring til 31 31 31 79 eller send en mail til kontakt@prolaase.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.