Alarmsystemer til private

Alarmsystemer til private

Et alarmsystem skræddersyet til dig

Pas godt på dine værdigenstande med et alarmsystem fra Prolåse. Få en moderne løsning tilpasset netop dig som privatperson.

Med mere end 15 år i branchen installerer vi kun de bedste og mest sikre alarmsystemer, som er lette for dig at håndtere, f.eks. med en app.

Vi anvender primært Ajax alarmsystemer, da vi synes de laver verdens bedste alarmer. Deres design er pænt og brugervenligt, og fås både i sort og hvid. De har en rækkevidde på op til 2.000 meter, og fås både med og uden tråd.

Låsesystemer

Hos os er du i gode hænder

Vi har et stort fokus på at gøre vores kunder glade. Vi bruger meget energi på at finde og tilpasse et alarmsystem der passer perfekt til dig som kunde. Derfor bruger vi tid på at finde ud af præcis hvad du har brug for, og hvordan netop du bedst muligt håndterer sådan et system.

Vi kan altid hjælpe med professionel rådgivning, og møder dig med et smil. Glade kunder er nemlig vores største succes.

Vi udfører også reparationer på i forvejen installerede systemer. Har du problemer med dit alarmsystem kan du altid tage fat i os, så finder vi ud af, hvordan vi løser problemet.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Du skal altid være velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på et alarmsystem. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt netop et alarmsystem er passende til dit behov, så kontakt os, så tager vi en uforpligtende snak.

Vi kan kontaktes på 31 31 31 79 eller på mail til kontakt@prolaase.dk. Du har også mulighed for at udfylde kontaktformularen, så kontakter vi dig så snart vi har mulighed for det.