Sikringsgitre

Sikringsgitre

Skab sikkerhed med et gitter

Et sikkerhedsgitter er en af de mest effektive former for tyverisikring, da de næsten er umulige at bryde igennem. Vi skræddersyer en løsning, så den passer til netop dig.

Sikkerhedsgitre fås i mange former og typer. Der er dog hovedsageligt tale om det klassiske rullegitter, man typisk ser ved smykkebutikker, elektronikforretninger og kiosker.

Nogle gange er det et krav fra forsikringsselskaber, at der skal være monteret sikkerhedsgitter ved kontorer, butikker og andet. De er nemlig i høj grad effektive, når det handler om indbrudssikring. Er de monteret korrekt, er det nemlig stort set umuligt for ubudne gæster at komme ind på den anden side.

Har du spørgsmål eller brug for at vide mere om vores løsninger, så er du velkommen til at kontakte os.

Prolåse leverer skræddersyede løsninger

Gitrene kan både monteres udvendigt og indvendigt. Rullegitrene monteres indvendigt, og er først synlige, når det rulles ned, så det ikke f.eks. ødelægger butikkens æstetiske udtryk.

Det er vigtigt for os at levere løsninger, der bedst matcher dine behov. Derfor sætter vi pris på at have en god kundedialog, så vi både har en forståelse for dine ønsker og behov, og du får den løsning, der bedst passer til dig.

Vi har mere end 16 år i branchen, mange dygtige samarbejdspartnere, og vi er konkurrencedygtige på prisen. Kontakt os og få en uforpligtende snak omkring sikkerhedsgitre, og hvad vi kan gøre for dig.

Sikkerheds gitter

Kontakt os i dag

Få et tilbud på sikringsgitre og skab mere tryghed, når du ikke er til stede. Vi møder altid vores kunder med ydmyghed, og tilstræber altid at finde den bedste løsning, som netop du står og mangler. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på sikringsgitre, eller en af vores andre tyverisikringsmuligheder.

Ring på 31 31 31 79 eller send en mail på kontakt@prolaase.dk. Det er også muligt at udfylde en kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt.