Dørautomatik

Dørautomatik

Berøringsfri døre

Hverdagen bliver en del lettere med døre, der åbner og lukker automatisk. Vi leverer løsninger i bedste kvalitet tilpasset jer.

Automatiske døre kan være en stor luksus i hverdagen, men kan flere steder også være en nødvendighed. Det kan f.eks. være på institutioner, hvor der skal være handicapvenlige faciliteter.

Har jeres virksomhed eller boligforening brug for at få monteret automatiske døre? Prolåse hjælper jer med at finde den rigtige løsning. Vi leverer både berøringsfri automatiske døre, men også døre, der aktiveres med en knap eller nøglekontakt.

I er altid velkommen til at kontakte os, så tager vi en uforpligtende snak om jeres behov og mulige løsninger.

Dørautomatik

Jeres behov er i fokus

Tag Prolåse med på råd, når I skal have berøringsfrie døre. Vi er fagligt stolte og har mere end 16 år i branchen, men det vigtigste led i processen er jeres ønsker og behov. Det er jer der skal have glæde af resultatet, derfor er det vigtigt for os, løsningen stemmer overens med jeres ønsker.

Vi starter derfor altid en god dialog med jer. Vi møder altid vores kunder med et smil og et lyttende øre, så vi bedst muligt kan finde frem til den løsning, der passer jer.

Vores priser er konkurrencedygtige, og du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud, eller hvis du sidder inde med spørgsmål til os.

Få et gratis tilbud på berøringsfrie døre

Gør hverdagen lettere med berøringsfrie døre. Vi levere kun løsninger i bedste kvalitet, og har mange dygtige samarbejdspartner. Har jeres virksomhed brug for automatiske døre, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Ring til os på 31 31 31 79 eller skriv til kontakt@prolaase.dk. Det er også muligt at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.