Dørtelefon

Dørtelefon

Skab overblik over udefrakommende

Dør- og porttelefoner er en simpel men god løsning, når du ønsker kontrol over, hvem der kommer ind på din ejendom eller i din virksomhed. Vi er specialiserede i dørtelefoner, og leverer altid løsninger tilpasset dig.

Dørtelefoner ses oftest i lejlighedskomplekser i de større byer, hvor mange mennesker bor i samme opgang. Det giver beboerne mulighed for at lukke udefrakommende uden nøgle ind, typisk ved blot at trykke på en knap. Vi installerer dørtelefonsystemer fra:

  • Videx
  • Siedle
  • Scantron
  • BAS-IP
  • Dahua

Dørtelefoner installeres typisk med et klassisk samtaleanlæg, men i dag installerer man ofte nye dørtelefoner med kamera, så det er muligt at se, hvem der ringer på. Kontakt os for at høre mere.

Installation af ny lås i dør

Dine behov i fokus

Skab tryghed i din virksomhed eller på din ejendom, og hav kontrol over hvem der kommer ind i opgangen. Vi installerer moderne løsninger, som er tilpasset dig.

Dine behov og ønsker er nemlig en vigtig faktor i mellemregningen. Vi værdsætter en god kundedialog, og er først tilfredse med vores arbejde, når du som kunde er.

Vi leverer dørtelefonsystemer til både private, virksomheder og boligforeninger, og løsningen kan f.eks. kombineres med Hikvision kamera. På den måde har du altid kontrol over, hvem der kommer forbi hvornår.

Har du behov for at få repareret et allerede eksisterende dørtelefonsystem? Kontakt os og fortæl hvad det drejer sig om, så finder vi ud af, hvordan vi kan hjælpe.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Når du skal have installeret dørtelefon, kan du med fordel kontakte Prolåse. Vi har et stort udvalg af designs i de forskellige mærker, så de er tilpasset netop dine ønsker omkring det æstetiske udtryk. Du er altid velkommen til at kontakte os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Ring til 31 31 31 79 eller skriv en mail til kontakt@prolaase.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig snarest muligt.