Låsesystem til private

Låsesystem til private

Dit behov i fokus

Hos Prolåse kan vi installere et låsesystem tilpasset netop dit behov. Få et moderne låsesystem der er let at betjene.

Hos Prolåse leverer vi skræddersyede løsninger til privatpersoner. Har du brug for kopisikre sikkerhedsnøgler, eller en lås, hvor flere forskellige nøgler passer i? Uanset dit behov finder vi sammen den løsning der passer til lige netop dig.

Når du har mistet din nøgle, er det normalt at få lavet en ny. Mister du din sikkerhedsnøgle, er det dog let og effektivt at omkode de tilhørende låse, så du hurtigt igen kan få adgang og samtidig opretholde et højt sikkerhedsniveau.

Installation af låsesystem udført af låsesmed

Låsesystem med øget sikkerhed

Har du brug for at have et sikkerhedssystem lidt ud over det sædvanlige, kan vi hjælpe dig med et låsesystem. Det kan eksempelvis være at du eller andre har brug for have en bestemt adgang til specifikke døre, eller at du ønsker kun at have én nøgle til flere døre og evt. postkasse. Det giver både en øget sikkerhed og kontrol over, hvem der har adgang til hvad.

Har du behov for større sikkerhed eller kontrol, tilbyder Prolåse også overvågningssystemer og intelligente adgangssystemer med nøglebrik, tilknyttet app, eller det system, der passer til netop dit behov.

Hør mere om private låsesystemer

Prolåse har mere end 15 års erfaring med både låsesystemer, adgangssystemer og overvågningssystemer, og vi er dine eksperter, når der skal findes en løsning, der passer til dig.

Du har altid mulighed for at få et uforpligtende tilbud eller kontakte os hvis du har spørgsmål. Vi står klar med professionel rådgivning og vejledning.

Ring til os på 31 31 31 79, eller send os en mail på kontakt@prolaase.dk, og fortæl os hvad du har brug for. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage snarest.