Alarmsystemer til erhverv

Alarmsystemer til erhverv

Alarmsystemer i verdensklasse

Skab mere tryghed med et alarmsystem. Vi installerer moderne løsninger, der er enkle at håndtere, så I kan passe godt på jeres virksomheds værdifulde genstande.

Hos Prolåse installerer vi alarmsystemer til vores erhvervskunder af højeste kvalitet og godkendt til højeste sikkerhed for trådløse alarmer (grad 2). Vi bruger Ajax alarmsystemer, da de har mange fordele:

  • rækkevidde på op til 2.000 meter
  • et af verdens bedste alarmsystemer
  • trådløst system (fås også som trådført)
  • pænt design i sort eller hvid
  • flere ekstramuligheder som f.eks. temperaturmåler

Vi sørger altid for, at systemerne er tilpasset netop jeres virksomheds behov. Kontakt os endelig hvis I har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores alarmsystemer.

Låsesystemer

Vi har løsningen til jer

Hos os er I som kunde i fokus. Et alarmsystem kan være nok så smart, hvis det ikke er funktionelt for netop jeres virksomhed. Derfor er det vigtigt for os at have en god kundedialog, og at I føler jeres forventninger, behov og ønsker imødekommes. Vi sørger altid for at sætte jer godt ind i systemet, så I let kan betjene det.

Prolåse har mere end 15 års erfaring i branchen. Vi står altid klar med professionel rådgivning og møder altid vores kunder med et smil. I er altid velkommen til at kontakte os, hvis I har brug for mere viden omkring alarmer.

Har I brug for en reparatør på et i forvejen installeret alarmsystem, så kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe.

Få et tilbud på alarmsystem

Hos Prolåse kan I altid få et tilbud på alarmsystemer. I har også mulighed for at få tilbud på nogle af vores andre sikkerhedssystemer, hvis I er i tvivl om hvilke(n) løsning, netop I har brug for.

Kontakt os på 31 31 31 79. I har også mulighed for at sende en mail til os på kontakt@prolaase.dk eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigt.