Låsesystem til erhverv

Låsesystem til erhverv

Få et system der er tilpasset jer

Har I som virksomhed eller boligforening brug for et sikkert låsesystem, så kan vi hos Prolåse hjælpe jer. Få installeret et moderne låsesystem, der er let for jer at håndtere.

Vi tilbyder blandt andet sikkerhedsnøgler, som er en kopisikker nøgletype. Udover at vi, med sikkerhedsnøgler, kan kode forskellige cylindre til at passe til én nøgle, så kan forskellige nøgler også kodes til at passe til én cylinder. Det er en ideel løsning i både større beboelsesejendomme og i virksomheder.

Skulle man miste en nøgle er det med sikkerhedsnøgler nemmere at effektivt omkode låsene, så man hurtigt kan få adgang igen samt opretholde et højt sikkerhedsniveau.

Låsesmed fra Prolåse

Få professionel hjælp

Har I som virksomhed brug for, at nogle medarbejdere har adgang til specifikke rum, som f.eks. serverrum, lager eller andet, så kan dette også nemt løses med vores låsesystemer. Medarbejderne kan fortsat have en enkelt nøgle, men nogle cylindere kodes så der er begrænset adgang. Det gør det til en nem løsning for jer, samtidig med at det giver jer kontrol over, hvem der har adgang til hvad.

Skal I øge sikkerheden mere end blot med et optimeret låsesystem, så kan vi også hjælpe med sikkerhedsgitter samt overvågning. Skulle I være interesseret i en løsning hvor der låses op med brik frem for nøgler, kan vi også hjælpe med effektiv adgangskontrol.

Kontakt os for skræddersyet løsning

Med mere end 15 år i branchen kan I være sikre på, at vi finder netop dét system, der passer til jeres virksomheds eller boligforenings specifikke behov.

Vi kommer ud og ser på jeres nuværende låsesystem, så vi sammen kan finde den helt optimale løsning.

Kontakt os på mail kontakt@prolaase.dk eller på telefon 31 31 31 79, så giver vi et uforpligtende tilbud på et system tilpasset jer. Vi kan også kontaktes ved at udfylde vores kontaktformular.