Låsesmed centralt i Dragør

Akut låseservice når behovet opstår

Låsesmed i Dragør

Låsesmed i Dragør med døgnvagt

Når du skal bruge en erfaren låsesmed i Dragør, er vi hos Prolåse det oplagte valg. Vi er specialister i moderne, elektroniske låsesystemer, og står både for leveringen og installationen af disse. Med os på holdet får du faglærte låsesmede, samt et resultat, hvor funktionalitet og sikkerhed spiller sammen.

Vi hjælper gerne med blandt andet:

Som låsesmed i Dragør, har vi bredt kendskab til forskellige låse- og sikringssystemer, hvorfor vi gerne rykker ud og løser akutte opgaver, i både private hjem og i virksomheder. Vi sørger for hurtig udrykning døgnet rundt, uanset hvilken dag på året du ringer.

Installation af lås

Mere end 16 års erfaring i branchen

Vi står altid parate, når du har brug for en låsesmed i Dragør. Vores virksomhed består udelukkende af passionerede og dygtige medarbejdere, med mange års erfaring fra faget. Dette gør os i stand til at levere markedets bedste kvalitet, i et konkurrencedygtigt prisleje.

Vi har stor fokus på at være imødekommende over for dine ønsker og behov, og skræddersyr altid en løsning der matcher disse. Vores tårnhøje kompetence- samt serviceniveau, er årsagen til vores tilhørende høje kundetilfredshed. Vi kan som låsesmed i Dragør, tilbyde en lang række produkter og løsninger, som kan forbedre sikkerheden i din institution, bolig eller virksomhed.

Kontakt din lokale låsesmed

Har du akut behov for en kompetent låsesmed, eller søger du professionel hjælp til implementering af din nye sikkerhedsløsning? Som din lokale låsesmed i Dragør, dækker vi ud over Amager, også hele Storkøbenhavn.

Du kan ringe døgnet rundt på telefon 31 31 31 79 eller send en mail til kontakt@prolaase.dk. Vi står altid til rådighed med kvalitetsbevidst låseservice af ethvert omfang. Vi ser frem til at høre fra dig.