Overvågning

Overvågning

Få mere sikkerhed med intelligente systemer

Med overvågning har du lettere kontrol over hvem der færdes på din grund eller i din virksomhed. Skab mere tryghed med overvågning.

Hos Prolåse er vi specialiserede i at levere intelligente overvågningssystemer med f.eks. Hikvision overvågning. Vi skræddersyer og leverer alle slags systemer:

  • mindre overvågningssystemer til private
  • til store virksomheder med +35 kameraer
  • nummerpladegenkendelse til storcentre
  • systemer med ansigtsgenkendelse
  • få besked hvis et punkt bliver overtrådt (f.eks. sms)

Vi lever af at levere skræddersyede løsninger, og skulle det ske, at vi ikke er specialister i netop den løsning du ønsker, har vi heldigvis mange dygtige samarbejdspartnere. Kontakt os og fortæl om, hvordan du gerne vil have dit overvågningssystem.

Autoriseret låsesmed på vej til opgave

Skræddersyede løsninger

Når vi leverer overvågningssystemer, er der ikke to systemer, der er ens. Hvert system skal nemlig skræddersyes dets brugere og deres behov.

Det er vigtigt for os at indgå en god dialog med dig som kunde, før vi installerer systemerne. Nok har vi den faglige viden og erfaring på plads, men resultatet skal også afspejle, hvordan I gerne vil have det.

Vi har mere end 16 års erfaring, og du er altid sikret et system i top kvalitet, som ikke svigter, når det gælder. Vi er konkurrencedygtige på vores priser, og har mange dygtige samarbejdspartnere. Kontakt os for at høre nærmere.

Autoriseret låsesmed på vej til opgave

Vi giver dig et uforpligtende tilbud

Hos Prolåse er vi eksperter i at levere intelligente og elektroniske løsninger til både privat og erhverv. Vi er fagligt stolte og leverer resultater i højeste kvalitet hver gang. Du kan altid kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi kan kontaktes på 31 31 31 79 eller på mail kontakt@prolaase.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage.